پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

واشنگتن: رفتار ایران در خلیج فارس را محدود کردیم

واشنگتن: رفتار ایران در خلیج فارس را محدود کردیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی موثر بودن ساز و کار فشار حداکثری کاخ سفید بر ایران شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با یک شبکه خبری آمریکایی مدعی موثر بودن فشارهای حداکثری دولت ترامپ بر ایران شد.

«مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت وگو با شبکه خبری «ان بی سی نیوز» که از طریق ایمیل صورت گرفت، گفت: «فشار حداکثری ترامپ بر ایران باعث شده که رفتارهای تحریک آمیز دریایی این کشور در خلیج فارس و همچنین توانایی شبکه رسانه‌های دولتی این کشور محدود شده و تهران از کسب میلیاردها دلار محروم شود.»

در حالی که دولت آمریکا به شدت در تلاش برای بازگشت تحریم‌ها بر ایران است انگلیس، آلمان و فرانسه سه متحد اروپایی آمریکا روز شنبه در نامه‌ای به شورای امنیت اعلام کردند به توافق هسته‌ای با ایران پایبند هستند و تعلیق تحریم‌ها علیه ایران، بعد از تاریخ ۲۰ سپتامبر ادامه خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری« رویترز» تروئیکای اروپا در نامه‌ای به شورای امنیت گفته‌اند تعلیق تحریم‌ها علیه ایران که در برجام بر سر آن توافق شده‌ است، بعد از تاریخ ۲۰ سپتامبر کماکان برقرار خواهد بود. آمریکا، انگلیس و آلمان تصریح کرده‌اند هر تصمیم یا اقدام برای بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، «فاقد اثر قانونی خواهد بود.»

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار